Licitaljunk.hu
zagrosik.com
[ RÉSZLETES KERESÉS ]   hungarian   english  
 ELADÁS
Termékfeltöltés
 
 ÁRUHÁZAK   ÁRVERSENY 
Online vállalkozás, távmunka, dropshipping

Online kereskedés kockázat és befektetés nélkül!

A valós távmunkalehetőség!

 

Amit a dropshipről tudni érdemes

 

Hogy lehet bekapcsolódni az e-kereskedelembe induló tőke nélkül?

 

Rengeteg emberben, köztük lehet, hogy benned is felmerült a távmunka, otthoni munka gondolata.

Ha a neten keresel ilyen lehetőséget, nagy valószínűséggel MLM rendszerekbe botlasz, vagy  tanácsadó cégekre, oldalakra, akik nem kevés összegért szeretnék megmondani neked az „okosat”, megtanítani a sikeres online vállalkozásra.

 

Van azonban kézzelfogható valós lehetőség is, amellyel lehet hogy már találkoztál is, mint vevő, feltételezve, hogy szoktál az interneten vásárolni.

 

Ezzel a módszerrel szeretnénk megismertetni, teljesen ingyen.

 

A dolog lényege, hogy gyakorlatilag bármit árulhatunk úgy, hogy nem kell előre megvásárolnunk, készleteznünk. Így nincs szükség kezdőtőkére sem, nem kell bankhiteleket felvennünk, vagy meglévő megtakarításunkat kockáztatnunk. A termékkörünket folyamatosan bővíthetjük, változtathatjuk az aktuális vásárlási trendeknek megfelelően.

 

A kereskedelmi módszer ami ezt a lehetőséget biztosítja a Dropshipping.

 

A Dropshipping egy üzleti modell, amely már évtizedek óta sikeresen működik, az online kereskedelem térnyerésével pedig új távlatok nyíltak ebben a módszerben. Lehet hogy már te is vásároltál egy dropshippertől (dropship módszert alkalmazó kereskedőtől) és nem is tudtál róla. A modell működik, és nagyon jól működik, az elérhető eredmények csak az eladó üzletpolitikáján múlik. Ha jó áron, megfelelő minőségű terméket árulsz, az eredményesség borítékolható.

 

A dropsipping előnye, hogy gyakorlatilag korlátlan mennyiségű, és fajta áruhoz juthatsz hozzá  anélkül hogy előre megvennéd azt, és ez nagyon nagy előnyt jelent akármelyik kereskedőnek.

 

Dropshipping összefoglalásképpen egy olyan kiskereskedelmi tevékenység, mikor nem a saját tulajdonodba lévő árut értékesíted, hanem egy nagykereskedővel, vagy akár gyártóval kötött megállapodás alapján közvetlenül az ő készletét értékesíted. A nagykereskedő, vagy gyártó meghatározza az áru értékét, és a szállítás költségeit, ezt az árat megnöveled a saját hasznoddal, és ezen az áron értékesíted a termékeket.

 

Mikor eladsz egy terméket, akkor a megrendelést továbbítod a nagykereskedésnek, vagy gyártónak, aki közvetlenül kiszállítja azt a vevődnek. A dropship módszer további lényeges tulajdonsága, hogy a vevőd számára nem derül ki, hogy nem te szolgáltad ki, mert a nagykereskedés nem tünteti fel saját nevét a küldeményen, sőt sok esetben feladóként is Te, vagy vállalkozásod szerepel. A termék eladási árából kifizeted a termék nagykereskedelmi árát, és a szállítási költséget, a haszon pedig téged gazdagít.

 

Egy példán keresztül, talán teljesen érthetővé válik. Kinézel egy terméket a nagykereskedőnél, amelyről azt gondolod, hogy lenne rá kereslet. Legyen ez például egy dugóhúzó. A dugóhúzót a nagykereskedő 50 Ft-ért adja el neked, a szállítási költsége 20 Ft. Feltöltöd a dugóhúzót a licitaljunk,hu oldalára 100 Ft-os áron. Megérkezik az első vevőd, leüti a terméket az oldalon, kifizeti a 100 ft-os vételárat, ebből a termék árát, és a szállítási költséget, a megrendeléseddel együtt továbbküldöd a nagykereskedésnek, aki közvetlenül a vevődnek elküldi a dugóhúzot a Te nevedben.

 

A vevőd az alkalmazott üzleti modellből semmit sem érzékel, az ő szempontjából teljesen  olyan, mintha egy webáruházból vásárolta volna meg.

 

A dolog ennyire egyszerű, akár már holnap megszerezheted első bevételeidet. Ugyanis a haszon nálad az eladás pillanatában megjelenik.

 

Ehhez az üzlethez nem kell egy fillér kezdőtőke se. Csak meg kell találni a megfelelő beszállítót, beszállítókat, termékeket, és máris megkezdhető a kereskedés. Nagyon sok, a dropship üzelti modellt kiszolgáló és támogató cég van. Fontos megjegyezni, hogy ezen cégek az esetek nagy többségében termékárlistával, termékleírásokkal, és képekkel segítik munkádat, és a gyors kereskedést.

 

Lehet árulni a kis kütyütől kezdve a TV-ig mindent, Ékszereket, edényeket, ruházatot, autós dolgokat, lámpát, bútort, ruházatot, játékokat, bármit. Olvad el az éves vásárlási trendekről szóló írásunkat, abból esetleg ötleteket meríthetsz.

 

Kitartással, és sok munkával fel lehet építeni egy nagy üzletet úgy, hogy a vevőnek fogalma sincs hogy nem az eladótól jön az áru, hanem valahonnan máshonnan. És ami a legfontosabb, egy fillér befektetése nélkül.

 

Ez mind szép és jó mondhatod magadban, de ha ez ennyire egyszerű, miért nem tömeges jelenség?

 

Legfontosabb megjegyezni, hogy a dropship szó hallatán a legtöbb ember értetlenül néz, akinek ismerős a szó, annak is leginkább a Csillagok Háborúja című film, egyik űrhajója ugrik be. Persze vannak kivételek, hiszen magyarországi dropshipperek is vannak, csak nem feltétlenül tudjuk róluk, hogy milyen üzleti modellel dolgoznak.

 

A dropship elé gördített következő akadály, hogy a kezdés kicsit nehéz. A termékek vételárát előre beszedjük a vevőinktől, és ez a módszer két oldalról jelent hátrányt. Egyrészről a vevők bizalmatlanok, másrészről kevés helyen látják szívesen a dropship kereskedőket. A Vatera és a Tesz-vesz oldalain gyakorlatilag lehetetlen dropship tevékenységet folytatni, fiókunkat napokon belül felfüggeszti a szolgáltató,  ami egyrészről érthető, hiszen az előreutalásos módszer a visszaélések, és csalások melegágya.

 

De nem kell bosszankodnod, hogy idáig hiába olvastad ezt az írást! Az Ebay-en több tízezer kereskedő dolgozik ezzel a módszerrel, és vásárlóik is vannak. Miért működik ott ilyen jól? Mert nem előreutalásos módszerrel dolgoznak, hanem a PayPal rendszerét használják a fizetéshez. A PayPal Buyers Protection szolgáltatása pedig megfelelő védelmet nyújt a vásárlóknak is.

A Licitaljunk.hu oldala, a többi aukciós portállal ellentétben szívesen biztosít lehetőséget a dropship kereskedőknek, hogy termékeiket nagy számban tudják értékesíteni. Emlékeztetnénk, hogy a licitáljunk.hu oldalán feltöltési, vagy listázási díj nélkül, tetszőleges számú terméket feltölthetsz, így dropship vállalkozásodat akár már ma, kockázat nélkül elindíthatod!

És ami a lényeg, a licitaljunk.hu oldalán, Magyarországon egyedülálló módon, lehetőséged van arra, hogy a beépített PayPal fizetési rendszert használva élvezd azokat az előnyöket (biztonság, bizalom, gyorsaság, bankkártya elfogadás) amelyek elősegítik a sikeres kereskedést.

 

Ha kedvet kaptál a dropship kereskedéshez, akár azonnal kezdheted! Regisztrálj oldalunkon, keress termékeket, és beszállítókat (pl.: dhgate.com), töltsd fel termékeidet oldalunkra, és várd a megrendeléseket!

 

Sikeres és eredményes kereskedést!

Copyright ©2012 KizmanAuction.com.
Designwww.greencomp.hu. Minden jog fenntartva.
Az oldal használatával a következő rendelkezéseket fogadja el: Licitaljunk.hu FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK és ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT
Az oldal betöltődött: 0.034915 másodperc