Licitaljunk.hu
zagrosik.com
[ RÉSZLETES KERESÉS ]   hungarian   english  
 ELADÁS
Termékfeltöltés
 
 ÁRUHÁZAK   ÁRVERSENY 
Vatera, Tesz-vesz, Zsibvásár, vagy Licitáljunk.hu?

Miben különbözik a Licitaljunk.hu oldala a többi aukciós piactértől?

 

Cikkünkben igyekszünk tárgyilagosan, objektíven összehasonlítani aukciós portálunkat, a Licitaljunk.hu-t a többi jelentősebb aukciós piactérrel. A Vatera, a Tesz-Vesz, és a Zsibvásár szolgáltatásait vesszük górcső alá.

 

Fontos megemlítenünk, hogy elsődleges célunk volt, hogy egyszerű, könnyen kezelhető kereskedelmi felületet biztosítsunk eladóknak, vevőknek egyaránt. Tehát számos, olyan szolgáltatás elhagyása mellett döntöttünk, melyek kevésbé befolyásolják a sikeres kereskedést. A Vatera.hu és a Tesz-Vesz.hu köztudomásul egy érdekeltségi körbe tartozik, így áraik szolgáltatásaik is megegyeznek.

 

Mi nincs a Zsibvásáron, Vaterán és a Tesz-Veszen?

 

Nincs lehetőség közvetlen fizetési átjárók használatára. Így még mindig nagyon sok az utalásos, illetve előreutalásos fizetési tranzakció, ami pedig köztudottan a visszaélések, és csalások melegágya. A licitaljunk.hu oldalába számos online fizetési forma, (PayPal, Moneybookers – Skrill, Alertpay – Payza) került beintegrálásra, ezáltal lehetőségük van a felhasználóknak arra, hogy a tranzakciókat valós időben online lebonyolítsák. Ezek közül kiemelten ajánlott a PayPal használata. A PayPal Buyers Protection nagyfokú védelmet biztosít valós dolgok adás-vételekor, arról nem is beszélve, hogy az ellenőrzött (verified) PayPal felhasználói státusz is nagyfokú védelmet biztosít.

 

Nincs fordított aukció. Az árverezés kiemelten fontos ága a fordított aukciózás. Szinte mindenkinek szüksége van ilyen-olyan szolgáltatásra, festőre, szállítóra, egy üdülésre, stb. Állandó törekvésünk, hogy ezen szolgáltatásokat a lehető legkedvezőbb áron tudjuk igénybe venni. A licitaljunk.hu online piacterén a Vatera, Tesz-vesz, és Zsibvásár szolgáltatáscsomagjától eltérően, helyet kapott ezen törekvésünk kielégítését szolgáló aukciós mód is, a fordított árverés, melyet „Árverseny” néven vezettünk be oldalunkon. Az árverseny használatáról részletesebben olvashatsz a Mi az árverseny című írásunkban.

 

Nincs mód azonnali értékesítésre. Ha új felhasználó vagy, a Vatera és a Tesz-vesz oldalán napokba is beletelik, míg egy jelképes összeg átutalása után tranzakciódat jóváírják, ellenőrzik, és hozzájutsz az eladói státuszhoz. A Zsibvásár esetén ez nem áll fent, ott viszont az ingyenességből adódóan nincs felhasználó-ellenőrzés, tehát az ott folytatott tranzakciók biztonsága megkérdőjelezhető. (Fontos kiemelni, saját biztonságukért a felhasználók tudnak a legtöbbet tenni. A gyanús aukciók könnyen szűrhetőek, és jelenthetőek. A Licitaljunk.hu oldal biztonsági csapata folyamatosan figyeli az árverésre kiírt termékeket, és azonnal ellenőrzi a felhasználók által gyanúsnak ítélt, és jelentett aukciókat.)  Azonban sokszor lehet rá szükség, hogy egy terméket azonnal árverésre bocsátsunk. A licitaljunk.hu aukciós oldalon a felhasználók ellenőrzése, amennyiben van a felhasználónak PayPal fiókja, percek alatt megtörténik, így nincs szükség több napos várakozásra, azonnal lehet árverést, aukciót indítani.

 

Nincs ingyenes termékfeltöltés! A Vatera és a Tesz-vesz oldalán történő árverezés már akkor költséggel jár, mikor a terméket árverezésre kiírjuk. Ez a feltöltési díj, más néven listázási díj akkor is megmarad, ha az árverés sikertelenül zárul. A Licitáljunk.hu nem számít fel termékfeltöltési díjat! Bármelyik kategóriában költség nélkül lehet aukciót indítani. Természetesen oldalunkon is vannak díjköteles szolgáltatások (pl. főoldali kiemelés, színes háttér, stb.), de alapesetben elmondható, hogy árverést a legkisebb anyagi kockázat vállalása, azaz előre fizetés nélkül el lehet indítani.

 

Ingyenesség. Tudjuk, vannak teljesen ingyenes alternatívák (pl: Zsibvásár), azonban az ingyenességnek ára van. Akár komoly árat is fizethetünk érte! Egy aukciós oldal magas szintű üzemeltetése költséggel jár. Egyrészről fontos, hogy oldalunk, és ezzel együtt a Te eladásra kínáld termékeid is minél nagyobb marketingtámogatásban részesüljenek, hogy minél több lehetséges vevő találkozzon az oldalon kínál árukkal. Másrészről egy ügyfélbarát, telefonon is elérhető ügyfélszolgálat, egy a felhasználókat támogató, akár a termékfeltöltésben segítő támogatócsapat, a biztonságos kereskedelmet felügyelő csoport, mind-mind költséggel járnak. A különbséget abban látjuk oldalunk, és a többi díjköteles szolgáltatást nyújtó oldal között, hogy alapesetben költségvonzata csak a sikeresen zárult tranzakcióknak van. Úgy érezzük, ezzel egy „arany középúton” járunk a fizetős, és az ingyenes szolgáltatások között, biztosítva a fizetős alternatívák által nyújtott biztonságot.

Copyright ©2012 KizmanAuction.com.
Designwww.greencomp.hu. Minden jog fenntartva.
Az oldal használatával a következő rendelkezéseket fogadja el: Licitaljunk.hu FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK és ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT
Az oldal betöltődött: 0.036864 másodperc