Licitaljunk.hu
zagrosik.com
[ RÉSZLETES KERESÉS ]   english   hungarian  
 ELADÁS
Termékfeltöltés
 
 ÁRUHÁZAK   ÁRVERSENY 
Árverseny - Fordított aukció

Árverseny a licitáljuk.hu oldalon!

 

Szeretnél a legolcsóbb áron vásárolni?

Szeretnéd, ha legkedvezőbb árakon vehetnél igénybe szolgáltatásokat?

Szeretnéd ha az eladók, kereskedők, szolgáltatók versenyeznének érted?

 

Indíts egy ÁRVERSENYT a licitaljunk.hu oldalon!

 

Mi az árverseny?

 

A licitaljunk.hu legújabb szolgáltatása, melynek használatával versenyeztetheted a kereskedőket, eladókat, vagy éppen a szolgáltatókat, hogy az igényeidnek megfelelő szolgáltatáshoz, vagy termékhez a lehető legkedvezőbb áron jussál hozzá!

 

Szobafestéstől a hajfestésig, szállítástól a programozásig  az árverseny ideális megoldás, ha legkedvezőbb árakat keresed! De indíthatsz árversenyt akkor is, ha egy konkrét terméket szeretnél megvásárolni, és keresed azt az eladót, kereskedőt aki a legolcsóbb áron kínálja.

 

Az árverseny egy speciális árverezési módszer, az úgynevezett fordított aukció. Az árverseny kiírásakor megadod azt a hozzávetőleges árat amennyiért a szolgáltatást egyébként igénybe vennéd, illetve a terméket már meg tudnád vásárolni, és fogadod az érkező ajánlatokat.

Az árversenyen a licitálók egyre alacsonyabb ajánlatokat tesznek, így csökkentve a termék árát, vagy a szolgáltatás díját.

Az árversenyt a legkisebb ajánlatot tevő licitáló nyeri meg, azaz tőle fogsz vásárolni, vagy szolgáltatást igénybe venni.

 

Az igazi nyertes azonban Te leszel, hiszen a lehető legolcsóbb áron vásárolhatsz termékeket, vagy vehetsz igénybe szolgáltatásokat.

 

Az árverseny indítása teljesen ingyenes!  Törd le az árakat!

Árverseny a licitaljunk.hu oldalon!

 

 

Már nem csak vásárolni és eladni tudsz oldalunkon!

Találj munkát magadnak, vagy vállalkozásodnak,  vásárlót az általad forgalmazott terméknek.

Adj kedvezőbb ajánlatot versenytársaidnál, és szerezz még több ügyfelet!

 

Másodállást, kiegészítő tevékenységet keresel? Távmunka érdekel? Új megrendelésekre van szükséged? Szabadúszó programozó, vagy fordító vagy?  

Szobafestéstől a hajfestésig, szállítástól a programozásig  az árverseny ideális megoldás, ha  új munkát, megrendeléseket keresel!

Figyeld a kiírt árversenyeket, bővítsd ügyfélköröd, és csapj le egy-egy alkalmi munkára, vagy vásárlási szándékra!

 

Mi is ez az árverseny?

 

A licitaljunk.hu legújabb szolgáltatása, melynek használatával a fogyasztók, vásárlók versenyeztethetik a kereskedőket, eladókat, vagy éppen a szolgáltatókat, hogy az igényeiknek megfelelő szolgáltatáshoz, vagy termékhez a lehető legkedvezőbb áron jussanak hozzá.

 

Az árverseny egy speciális árverezési módszer, az úgynevezett fordított aukció. Az árverseny kiírásakor a vevő, fogyasztó megadja azt a hozzávetőleges árat amennyiért a szolgáltatást egyébként igénybe venné, vagy a terméket már meg tudná vásárolni. Az árversenyen a licitálók egyre kedvezőbb ajánlatokat tesznek, így csökkentve a termék árát, vagy a szolgáltatás díját.

Az árverseny gyakorlatilag felfogható egy pályázatnak is, amit a legkedvezőbb ajánlatot biztosító pályázó nyer meg.

 

A kiíró, és a nyertes licitáló is jól jár, hiszen az egyik fél a lehető legkedvezőbb árat kapja, míg a másik fél többlet bevételhez és új ügyfélhez jut.

 

Az árversenyen való részvétel az ajánlattevőknek teljesen ingyenes!

Győzd le versenytársaid, és szerezz új ügyfeleket, megrendeléseket!

 

Copyright ©2012 KizmanAuction.com.
Designwww.greencomp.hu. Minden jog fenntartva.
Az oldal használatával a következő rendelkezéseket fogadja el: Licitaljunk.hu FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK és ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT
Az oldal betöltődött: 0.018192 másodperc